keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Uusia tuulia

No niin, tuon Ricon menetyksen myötä tuli ihan kamala ahdistus. Ahdistus siitä, että tallissa seisoo kiva hevonen, jolla en voi kentän puutteen vuoksi säistä johtuen harrastaa säännöllisesti tai edes millään tapaa järjellisesti. Ja ahdistus myös kun alkoi miettimään uutta pentua. Se ajatus ei tähän kohtaan tuntunut yhtään oikealta. Päätin sitten satsata olemassa oleviin elukoihin ja nyt ensisijaisesti Ronjaan. Olin miettinyt Ronjalle uutta tallipaikkaa, mutta nyt pari asiaa loksahti kohdilleen ja sain sille tallipaikan läheiseltä yksityistallilta, jossa on puitteet kohdillaan.
 
 
Täällä nyt sitten opetellaan elämään... Ja minä voin vaan puudeloida nyt heppaani. Ja kypsytellä ajatusta uudesta koirasta ja agsaamisesta taas tavoitteellisesti. Se kuinka kauan tuo kypsyttely ottaa aikaa, en tiedä...

 
Tallilta löytyy valaistu kävelykone (etualalla), huippuhyvä pohjainen maneesi sekä kenttä. Ja kolmen kilometrin maastolenkki. Jes!

 
Nyt vaan täti kyytiin ja harjottelemaan!

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavan hienoa, että on nyt hyvät puitteet ja sisätilat harjoitella. Kun sulla kuulemma on tosi pätsä hevostyttö siellä treenaamista odottamassa. Koira-asiat tarvitsevat aina kypsyttelyä, jotta oikea löytyy. Ja löytyyhän se.

    VastaaPoista
  2. Kyllä Ronjan ja sun nyt kelpaa! :)

    VastaaPoista