perjantai 20. heinäkuuta 2012

Heinähurvittelut

Osallistuttiin eilen Ricon kanssa oman seuran järjestämiin Heinähurvitteluihin. Oli siis möllikisat, jossa luokkina oli tosimöllit eli rata jossa oli pelkkiä putkia ja hyppyjä. Eli todella matalan kynnyksen luokka, myös nuorilla koirilla oli osallistumisoikeus, koska rimat oli normaalia matalammalla. Ja sitten toisena luokkana käytiin leikkimielinen knock-out kisa.

Ricon kanssa juostiin treenitauon jälkeen molemmat luokat. Ja oli kyllä aivan sairaan hauskaa. Tosi mölliluokassa oli putkihullulle koiralle putkia tarjolla riittävästi. Tämän luokan voittivatkin episuran aloittaneet Kati ja Paso. Paso oli hurjan pätevä. :)
Knock-out kisassa edettiin Ricon kanssa kierros kierrokselta jatkoon ja lopulta koko homman voittoon kaikista räpistelyistä huolimatta... :D Tämä oli hurjan hauska kokeilu, joka varmasti saa jatkoa ainakin meidän seuran mölläreissä. Oli kun suurempikin urheilujuhla kun kaikki kannusti toinen toisiaan. Kamalan hauskaa!

Jaana oli värvännyt Katin kuvaamaan ja videoeditointipalvelu Siltanen oli illalla kolauttanut valmiin videon facebook postilootaan tuhannesti kiitos Jaana! :)

Ricon heinähurvittelut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti