lauantai 22. kesäkuuta 2013

Mölleilyä

Osallistuttiin jo muutama viikko sitten oman seuran mölleihin.

Molly ja Peetu saivat juosta mölliluokan ja Kati oli "ylipuhunut" minut juoksemaan Pason kanssa. Pason kanssa kipastiin molemmat radat.

Molly aloitti ja meni sillä omalla tahdillaan radan läpi. Tosin loppu kurveissa meinas jo alkaa hyydyttämään, mutta sieltä se kuitenkin jaksoi aina maaliin asti. Peetu meni taas ihan omia juttujaan... :D Kontakteista ei tietoakaan, reagoi mun käntymisiin aika vahvasti ja toisaalta taas kaarratti. Mutta, mitä sitä voi odottaa jos oikeasti ei treenata enää ikinä. Aina hurvitellaan. Siitä kellon tarkasta suorittajasta on tullu ihan vapaamielinen... :D Mut ei se haittaa, parempi niin että sitä ei jännänn ja oli intona radalla. Kamera unohtui kauheessa kiireessä kotiin niin minkäänsortin kuvaa tapahtumasta meidän osalta ei ole.

Pason kanssa olin kokeeksi juossut edellisellä viikolla kerran. Ja niin mentiin. Pieniä hasseja siellä täällä, mutta ajattelin että olisin ollut enemmän pulassa. Sillä en ole treenannut agilityä sitten viime syyskuun alun, saatika että olisin juossut Pason kanssa. Talven aikana sen mitä pötköjen kanssa juoksee on ihan eri maailma kun menee suht nopean koiran kanssa. Radan kävelyt suunnittelin aika lailla samalla tavalla kun olisin Ricoa lähteny viemään. Täytyi toki muistaa että Paso on erilainen viedä kun Rico ja muutamassa kohdassa missä tuntui että pitää ohjata "enemmän" kun Ricoa olisi tarvinnut niin yritin muistaa ne. Ja kontaktit päätin vaatia.

Mölliradalla mentiin näin: http://youtu.be/1o6YnOlUNyc

Ja kisaavien rata näin: http://youtu.be/E2xN75PH60k

Oli kivaa koko illan ja Molly yllätti voittamalla mini möllit. Pääsi miettimään kaiken hevos shaiban keskellä jotain muuta. Mutta kaipaan agilityä, siis treenaamista ja kisaamista. Ehkä vielä joskus sitte..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti